Senatorul Călin Matieș a intrat peste președintele Ungariei la o ceremonie și i-a spus că Transilvania va fi mereu românească!

Postat la: 22.05.2022 - 09:41

Senatorul PSD de Alba Călin Matieș s-a dus sâmbătă peste președintele Ungariei, Katalin Novak, aflată în centrul istoric din Alba Iulia la dezvelirea statuii princepelui transilvănean Gábor Bethlen și i-a dăruit acesteia un buchet de flori și un tricolor. Senatorul i-a transmis că Transilvania a fost, este și va fi mereu românească.

Senatorul PSD a scos un portret al eroului național român Avram Iancu și l-a așezat la baza statuii principelui Gabriel Bethlen, pentru a aminti de cei 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu. În momentul în care senatorul Călin Matieș s-a apropiat de președintele Ungariei, forțele de ordine i-au atras atenția acestuia. Când i-a oferit buchetul de flori, s-a apropiat și mai mult, pentru a transmite mesajul. Katalin Novak i-a zâmbit și mulțumit pentru flori. Matieș a spus că primarul ar fi trebuit să știe că anul acesta se împlinesc și 150 de ani de la moartea eroului Avram Iancu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu