Terheș: ”Leyen și Timmermans au chiulit de la cursurile de logică. Nu poți reduce sursele de energie dar în același timp urcă cererea și să te astepți că prețul energiei să scadă!”

Postat la: 08.07.2022 - 12:55

Ursula von der Leyen și Frans Timmermans au chiulit de la cursurile de logică! Nu poți reduce sursele de energie dar, în același timp, urca cererea și să te astepți că prețul energiei să scadă, afirmat europarlamentarul Cristian Terheș în Parlamentul European.

„Prețul este stabilit de cerere și ofertă. Aceasta este o lecție simplă de economie și logică ce era predată în şcolile vestice de foarte mult timp.Se pare, însă, că Ursula von der Leyen și Frans Timmermans au ratat această lecție de logică. Nu poți, pe o parte, să închizi surse de energie iar, pe de altă parte, să crești cererea, dar să te aștepți ca prețul energiei să scadă. Sunt încântat că astăzi Parlamentul European a respins cererea de a opri propunerea de susţinere a energiei nucleare și pe gaz.Sper că în viitor vom susține astfel de propuneri pentru că în mod clar avem nevoie de energie ieftină și sustenabilă.Iar energia nucleară și energia pe gaz sunt soluția pentru această problemă", a spus Terheș.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu