Vicepreședinte PNL despre ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: "O bătaie de joc la adresa creștinismului și valorilor civilizației europene!"

Postat la: 27.07.2024 - 11:51

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședintele PNL responsabil de politica externă, reacționează dur la momentele bizare de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Liberalul consideră că momentul în care mai mulți travestiți au imitat cina cea de taină reprezintă o bătaie de joc la adresa creștinismului.

„Cina cea de Taină reinterpretată în stil LGBT la deschiderea Jocurilor Olimpice din Franța. O bătaie de joc la adresa creștinismului și valorilor civilizației europene. Progresismul stângist cu toate versiunile lui este cangrena care distruge zi de zi spiritul și cultura europei. Victimele suntem noi ! Ne mai putem trezi sau e prea târziu?", scrie Robert Sighiartău pe Facebook.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a fost criticată dur după ce un act a înfuriat telespectatorii din întreaga lume. Ceremonia s-a desfășurat pe parcursul a patru ore lungi sâmbătă, în timp ce atleții au defilat pe râul Sena. Dansatori și muzicieni au cântat de-a lungul malurilor și pe monumentele din zonă.

Cu toate acestea, în timp ce criticile privind decizia privind râul Sena se acumulau, un act din mijlocul acestora a stârnit reacții extrem de negative. După ce s-au îndepărtat de scenele de pe râu, camerele de filmat au surprins o masă de travestiți, dintre care unul purta o coroană pe cap și se afla în fața unui echipament de DJ.

La prima vedere, nu părea nimic ieșit din comun, dar a devenit rapid evident că afișul era o reconstituire a picturii murale a lui Leonardo da Vinci cu Iisus și apostolii ai săi - „Cina cea de taină". Scena a devenit rapid virală, utilizatorii rețelelor de socializare din întreaga lume dezlănțuindu-se cu privire la decizia de a-i insulta pe creștinii din întreaga lume.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu