Amănunte uluitoare despre viața lui Bjorn Borg. "Ieșea în drum să ceară oricui cocaină. Dădea bani pe drogul violatorului"

Postat la: 18.09.2021 - 12:58

Fosta soție a lui Bjorn Borg face dezvăluiri incredibile despre fostul mare jucător de tenis. Loredana Bertè și suedezul au fost căsătoriți între anii 1989-1993. Italianca povestește in autobiografia sa momente din timpul mariajului cu Borg, episoade presărate cu droguri.

"La începutul anilor 90 obsesia lui pentru cocaină era monstruoasă, devenise iremediabilă. Se transformase într-un pericol social. La Milano, cobora în stradă şi cerea droguri oricui trecea pe acolo. Avea nevoie. Nu-i păsa de nimic, nici reputaţie, nici consecinţe. Într-o zi, cînd era într-o stare precară, l-am dus la nişte amici transexuali şi i-am rugat să-l ţină la ei o vreme, ca să evităm scandalul. Plătesc eu tot, numai luaţi-l de aici.

Îi dădeam cinci milioane de lire şi apoi aflam că luase o cutie întreagă de Rohypnol, drogul violatorilor. Nu se schimba, era mereu la fel. Omul care în 1989 a încercat să se sinucidă şi a scăpat după o spălătură stomacală", povestește Loredana Berte în cartea sa. De 11 ori câștigator al turneelor de Mare Slem, Bjorn Borg a trecut peste perioada tulbure din viața sa și a fondat o companie de lenjerie intimă, cu care a dat lovitura în țara sa natală.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu