Ana Maria Prodan a răbufnit după bătaia cu Reghecampf: Ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat! A vrut să mă strângă de gât!

Postat la: 24.09.2022 - 12:32

Anamaria Prodan, primele declaraţii după scandalul cu Reghecampf de sâmbătă seara. potrivit unor surse judiciare, cei doi s-ar fi încăierat la vila lor din Snagov, motivul fiind viitorul botez al fiului cel mic al antrenorului, Liam.

Polițiștii au făcut deja două dosare penale, luând decizia emiterii a două ordine de protecție provizorii. Prima care a dat declarații de presă, referitoare la conflict, a fost chiar Anamaria Prodan:

„Laurențiu Reghecampf a venit duhnind a alcool la Poliție, nu vrea să dea probe de sânge. Dacă o să-l vedeți cum arată. Nu se poate să dea buzna prin efracție în casă. A venit, a început să înjure, a dat în nas!

L-a amenințat pe copil, că-l ia cu forța, m-a lovit! A venit să aducă invitația vecinului nostru. Bebeto l-a rugat să plece din casă! M-a lovit peste față. M-a pus la pământ. Pe Eugen, șoferul, l-a tras din mașină, l-a pus la pământ, l-a amenințat cu moartea.

Am încercat să-l calmez! Atât de mult ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat! Dacă încerci să dai în mine? A vrut să mă strângă de gât! A dat în prietenul meu, eu ce să fac? M-a târât, a vrut să dea în mine. Îi face dosar penal. Mi-a spart telefoanele! Avem video și audio, depuse la Poliție!", a declarat Anamaria Prodan la Realitatea.

„Dacă este o persoană publică este apărată de unii sau de alţii, pentru că legea nu îşi face cum ar trebui treaba.

Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare.

Poliţia nu vrea să ia probe de sânge. Toată lumea se uită, zâmbește că noi locuim în Snagov şi suntem celebrități", a mai spus Anamaria Prodan după audieri.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu