Antrenorul celor de la U Cluj, declarații ciudate, după ce au retrogradat pe Dinamo: Din păcate, de azi ne gândim la Liga 1!

Postat la: 30.05.2022 - 07:34

Antrenorul Erik Lincar a făcut o afirmaţia ciudată după ce U Cluj a obţinut promovarea în primul eşalon şi a trimis-o pe Dinamo în liga a doua, că "din păcate" trebuie să se gândească la Liga I. Probabil, tehnicianul a vrut să fie ironic, după ce unii suporteri i-au reproşat că echipa nu şi-a apărat corect şansele în play-off şi a lăsat-o pe FC Hermannstadt să promoveze direct.

"Am avut trei şanse în carieră să promovez de la liga a doua la liga I. Nu a fost să fie nici anul ăsta, în jocul cu Hermannstadt, acum a fost a patra oară cu succes. Nu totul se rezumă doar la mine şi chiar vreau să transmit un mesaj oamenilor din Cluj. Ia uitaţi, blatiştii, mercenarii! Şi chiar dacă se poate să-i menţionez pe toţi jucătorii... Băieţii au suferit mult şi nu cred că meritau în unele momente să fie duşi în zona aia, că nu şi-au apărat corect şansele. Şi asta pe mine mă doare cel mai rău. Dar sper ca toţi acei oameni care i-au făcut blatişti să vină să-şi ceară scuze. Atât mi-aş dori, oriunde vor ei. Şi online, unde vor ei, dar să-şi ceară scuze. Am realizat un lucru măreţ! Din păcate, de azi ne gândim la Liga I. Începe altă muncă, perioada e scurtă, avem o lună şi ceva şi începe prima etapă. Va trebui să ne organizăm foarte bine. Liga I este foarte puternică şi Clujul cred că merită o echipă puternică. Va trebui să facem investiţii, cu siguranţă, dar îmi doresc şi să rămână mare parte din jucători. În rest, sincer, îmi pare rău pentru Dinamo, deşi poate sună ciudat să o zică unul care de multe ori a jucat aici ca adversar, dar fotbalul aşa este. Trebui să reînvie ca pasărea Phoenix, asta e, nu ai ce să faci. Noi ne-am urmărit interesul şi până la urmă mă bucur pentru toată lumea din Cluj, pentru staff-ul meu, pentru conducere, pentru toţi suporterii care sper să ne susţină în continuare şi să vedem un stadion plin la Cluj în Liga I", a declarat Lincar, la microfonul televiziunilor care au transmis întâlnirea.

Formaţia Dinamo a retrogradat, duminică, în Liga a 2-a Casa Pariurilor, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. Clujenii revin în primul eşalon. Duminică, pe stadionul Dinamo, au marcat Tescan '17 pentru clujeni şi Morar '20 pentru dinamovişti.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu