Antrenorul lui Bayern Munchen se iubește cu o jurnalistă. Iubita lui Nagelsmann și-a pierdut însă jobul după anunțul oficial!

Postat la: 01.07.2022 - 19:33

Anunțul idilei dintre Julian Nagelsmann și Lena Wurzenberger, responsabilul pe Bayern de la Bild a fost făcut chiar de celebra publicație.

În vârstă de 34 de ani, Nagelsmann se despărțise recent de soția sa, Verena, după 15 ani împreună, și doi copii. Managerul lui Bayern Munchen și iubita lui din copilărie făcuseră nunta abia în 2018, dar se pare că nu le-a purtat noroc.

Amorul cu Nagelsmann nu i-a purat noroc nici Lenei, care a fost eliberată din funcție de șefii ei de la ziar, imediat ce s-a aflat că trăiește de ceva timp povestea cu antrenorul.

Culmea, Bild scrisese despre despărțirea acestuia de soție, înainte de a confirma că propriul reporter are o relație cu Nagelsmann. Tânăra în vârstă de 30 de ani a acoperit în ultimii doi ani știrile dinspre campioana din Bundesliga, după ce a raportat anterior despre Werder Bremen.

A scris chiar ea materiale despre Nagelsmann, intervievându-l recent și pe noul recrut Sadio Mane.

Lena și Julian a fost în vacanță în această vară, bucurându-se de o vacanță cu iaht în Ibiza. Cuplul nu a informat despre relația lor care "e serioasă" doar ziarul, ci și clubul Bayern Munchen.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu