Barcelona a fost călcată în picioare de Bayern cu 8-2

Postat la: 15.08.2020 - 11:01

Bayern a defilat împotriva Barcelonei în sferturile din Champions League. Au câştigat cu 8-2 şi au avut mai multe goluri decât au avut spaniolii şuturi. Este cea mai aspră înfrângere din istoria catalanilor în UEFA Champions League.

Pentru Bayern au marcat Thomas Muller în minutele 4 şi 31, Ivan Perisic în minutul 22, Serge Ganabry - minutul 27, Joshua Kimmich - minutul 63, Robert Lewandowski - minutul 82 şi Cutinho de două ori în finalul partidei în minutele 85 şi 89. De asemenea, pe tabelă în dreptul Barcelonei şi-a trecut numele şi Alaba care şi-a dat autogol în minutul 7.

Pentru prima dată după 14 ani, nici Messi, nici Ronaldo nu sunt în semifinalele Champions League. Bayern va juca în semifinale cu echipa câştigătoare dintre Manchester City şi Lyon.

„O partidă oribilă, o senzaţie neplăcută. O ruşine. Acesta este cuvântul. Nu poţi să te prezinţi la meci într-un asemenea mod. Şi nu e nici prima, nici a doua, nici a treia oară. Cred că tot clubul trebuie să se schimbe. Şi nu vorbesc doar de antrenor, de jucători. Eu sunt primul care se oferă să plece", a spus Gerard Pique la finalul partidei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu