Boris Becker e revoltat de modul în care a fost prezentat Țiriac în documentarul despre cariera sa

Postat la: 23.12.2021 - 14:49

Boris Becker nu este deloc mulțumit de modul în care sunt prezentate evenimentele în documentarul RTL despre începutul carierei sale. "Multe dintre lucrurile prezentate în film nu coincid cu realitatea", a spus Becker despre filmul documentar "Rebelul - De la Leimen la Wimbledon".

Fostul mare tenismen german spune că Ion Țiriac, managerul său din acea perioadă, a avut un rol mult mai important în cariera sa decât cel al lui Gunther Bosch, antrenorul său din acea vreme. "Am un mare respect pentru Gunther Bosch și m-a ajutat în carieră, dar omul puternic din echipa mea a fost Ion Țiriac, nu Gunther Bosch. Știu că nu vă place să auziți asta în Germania, dar ăsta e adevărul", a tunat Becker la Eurosport.

"M-am întâlnit de mai multe ori cu băieții de la RTL și am vorbit despre tot, dar ajutorul meu n-a fost luat în considerare. La un moment dat voi veni cu propriul meu documentar și voi spune cu adevărat ce s-a întâmplat. Indiferent dacă cineva vrea să audă sau nu", a adăugat acesta. Boris Becker, acum în vârstă de 54 de ani, a câștigat nu mai puțin de 49 de turnee în carieră, dintre care 6 de Gand Slam, și a ocupat locul 1 în clasamentul ATP.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu