Cad secerați și suporterii: Un tânăr a făcut stop cardiac la meciul Roma - Spezia. Au avut acces doar spectatorii vaccinați

Postat la: 14.12.2021 - 18:48

Nu numai fotbalistii se prabusesc pe teren inexplicabil. Unii au grave probeleme respiratorii sau de circulatie sangvina, altii chiar decedeaza subit. În minutul 30 al partidei AS Roma - Spezia, din prima divizie italiană, și un suporter al echipei romane s-a prăbușit în tribună, scrie Gazzetta dello Sport.

Tânărul, despre care sursa citată afirmă că avea în jur de 30 de ani, a căzut, stârnind panica în jurul său. A fost resuscitat de urgență și trimis la o clinică din apropierea stadionului Olimpic, unde are loc partida menționată. Din 6 decembrie, în Italia este în vigoare Super Certificatul Verde. Conform acestei hotărâri, la partidele de fotbal și alte evenimente, pot participa doar persoanele vaccinate sau cele care au trecut prin boală.

Vestea vine după ce duminică, cel puțin trei fotbaliști, dintre care unul care evoluează în Italia la Napoli, fie au căzut din picioare, fie au acuzat probleme respiratorii sau de durere. Unul dintre aceștia, suedezul Victor Lindelof de la Manchester United, era vaccinat. Aceste nume se alătură listei tot mai numeroase de sportivi care se prăbușesc, acuză probleme cardiace sau chiar decedează, brusc, în ultimele luni.

Tot astăzi, atacantul argentinian al Barcelonei, Sergio Aguero (33 de ani), a confirmat retragerea din activitate, la câteva luni după ce s-a prăbușit pe teren la un meci din prima divizie. Aguero a făcut reclamă vaccinării și a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă. În Anglia, la meciul Newcastle - Tottenham, un alt suporter a căzut din picioare, în tribună.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu