Ce i-a spus Ilie Balaci lui Gică Hagi cu o lună înaintea să moară. Dialogul aprins dintre cei doi mari fotbaliști

Postat la: 05.10.2021 - 17:19

Mulți îi consideră pe Ilie Balaci și Gică Hagi cei mai buni fotbaliști români! Cei doi au avut o relație apropiată care s-a lăsat de multi ori cu discuții aprinse. Fiica lui Ilie Balaci, Lorena, a dezvăluit un dialog dintre Hagi și tatăl său cu puțin timp înainte ca fostul fotbalist al Craiovei să moară. Motivul prinicipal a fost Ianis Hagi.

"Haideți că vă spun o chestie apropo de relația tata antrenor-copil jucător. Tata îl iubea foarte tare pe Gică Hagi, era o iubire reciprocă. Tata urmărea meciurile Viitorului pentru că lui tata îi plăceau foarte mult copiii. Iar ce făcuse Gică cu Viitorul, lui i se părea fantastic. Îl urmărea în mod special pe Ianis pe care îl plăcea foarte mult. Cu o lună înaite să moară, am surprins o discutie între tata si Gică în care tata îi spunea: Gică omori copilul! Îi știrbești din personalitate, nu îl lași să se dezvolte cum trebuie pentru că tu ești tot timpul cu tunurile pe el.

Lasă-l sa plece, să-l antreneze oricine dar nu tu. Ianis va fi tot timpul închistat în prezența ta. Îi spunea lui Hagi, lasă-l să plece, omori copilul. Erau doi încăpățânați în această discuție. Gică a fost atât de afectat de moartea tatei de ziceai că i-a murit cineva din familie. Între ei doi cred că acolo pălea orice încăpățânare. Între ei era o altă limbă pe care noi nu avem cum să o cunoaștem. Vorbeau o altă limbă pe care noi nu o s-o înțelegem nici dacă ne mai naștem de 10 ori", a spus Lorena Balaci pentru playsport. Ilie Balaci a decedat în octombrie 2018 în urma unui infarct.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu