Ce mănâncă zilnic Gigi Becali pentru a arata ca la prima tinereţe. El a şi-a dezvaluit meniul intr-un interviu televizat

Postat la: 27.06.2021 - 08:37

Gigi Becali, patronul FCSB a împlinit saptamana trecuta 63 de ani. Cu acest prilej, a vorbit despre regimul său alimentar care il face sa asate ca la prima tinerete, mentinandu-l in forma maxima.

Cu ocazia ultimei sale intervenţii la Pro X, latifundiarul din Pipera a vorbit despre meniul său: "Inima mea are putere de tinereţe, dar dacă stau şi mă concentrez la vârstă, nu-mi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul, oricum, oricât ar fi inima de tânără şi puternică, el deja se mai înmoaie, muşchii... Cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, viţelul, dacă nu tai eu viţelul, nu mănânc, dacă nu tai oaia sau mielul, nu mănânc, mezeluri, nu mănânc deloc. Dimineaţa, mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliţă, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, oua şi brânză, carne rar. Eu le trimit și jucătorilor mei, când intră în cantonament, o cutie de brânză pe care o fac eu şi câte o sticlă, două, de vin, pe care îl fac tot eu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu