Conducerea de la CFR Cluj face lumină - Ce se va întâmpla cu Dan Petrescu

Postat la: 16.11.2020 - 11:06

A amenințat cu demisia și chiar și-a luat mai multe zile libere pentru a-și limpezi gândurile. Dan Petrescu a anunțat că are mai multe oferte importante, iar o eventuală plecare de la CFR a prins contur în ultima perioadă. Marius Bilașco, unul dintre oficialii campioanei României, a vorbit despre soarta "Bursucului" pe banca tehnică a grupării din Gruia.

Pleacă sau nu Dan Petrescu de la CFR Cluj?

"Normal, a revenit la echipă, a avut pauză, cum au avut toți jucătorii. E la antrenamente, da. Au mai fost discuții cu clubul, dar astea sunt discuțiile noastre interne, iar lucrurile sunt cât se poate de normale. Echipa s-a antrenat, el e la antrenamente, pregătim săptămâna de dinaintea meciului cu UTA Arad.

Da, categoric, Dan Petrescu rămâne la echipă. Contractul este până în 2022. La CFR Cluj, lucrurile sunt pe făgașul normal, am avut o perioadă grea, dar n-aș mai vrea să discutăm despre ce a fost. Suntem înaintea unor partide importante și vrem să gestionăm foarte bine această perioadă" - Marius Bilașco, la Digisport.

Despre oferte

"Nu, n-a fost nicio discuție. Sunt convins că această discuție exista dacă era și oferta. Eu nu cred că există oferta, pentru că nu e nimic concret, nu s-a discutat niciodată despre așa ceva", a completat Bilașco.

După disputarea a 10 etape din actualul sezon al Ligii 1 la fotbal, CFR Cluj se află pe locul 3, cu 21 de puncte. CS U Craiova ocupă locul doi (24), iar FCSB este lider (tot cu 24 de puncte, dar cu golaveraj net superior).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu