Cornel Dinu, catre Platini, uimit ca romanii stiu limba franceza: "Bai, dobitocule, noi stim literatura franceza mai multa ca voi"

Postat la: 09.06.2021 - 19:18

Cornel Dinu ii ataca pe selectionerul Mirel Radoi si si pe cei care conduc fotbalul romanesc pentru rezultatele slabe ale echipei nationale din ultima perioada.

Totodata, dinamovistul a povestit un moment din perioada comunista cand Romania a jucat impotriva Frantei lui Platini. "S-au scos 5 discpline de la scoala de la antrenori si obligativitatea de a avea Bacalaureatul. Toti antrenorii au logoree. Cand am jucat cu Franta, Platini era uimit ca eu, Sandu Mircea vorbeam limba franceza. Ne-a intrebat: voi stiti limba franceza? I-am spus: Bai, dobitocule, noi stim literatura franceza mai multaca voi", a spus Cornel Dinu.

Si dupa meciul cu Georgia, dinamovistul a dat de pamant cu Mirel Radoi. "Nu are experienta asta deloc. Cred ca e un chilipir, un breloc pe care si l-a pus acolo directorul tehnic Stoichita, ca sa isi compenseze si el, spre apusul carierei, ca ia si decizii in favoarea fotbalului romanesc", a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu