Cozmin Gusa: "Judo is back in bussines!"

Postat la: 16.07.2021 - 17:30

Cozmin Gusa, presedintele Federatiei Romane de Judo, are o postare pe Facebook:

"După aproape doi ani de pauză forțată din cauza pandemiei, competițiile internaționale de judo revin în România! Mâine și poimâine, la Sala Polivalentă din București se vor întrece 405 sportivi din 29 de țări, cei mai buni cadeți din lume, într-o competiție organizată de către Federația Română de Judo, sub coordonarea Uniunii Europene de Judo.

Concursul este organizat în condiții speciale, respectiv în sistem "bubble (bulă)", ceea ce înseamnă că oficialii, arbitri, antrenorii și sportivii nu vor avea contact cu alte persoane pe durata întrecerii și a cazării. Deasemenea toți cei menționați sunt testați anti COVID de trei ori pe durata concursului.

Chiar și așa, îmi exprim public mulțumirea c-am reușit reintroducerea României în circuitul internațional de judo post-pandemic, și-i anunț pe iubitorii sportului că va urma peste 2 săptămâni o competiție similară pentru juniori. Transmisia live a competiției va fi realizată de către LOOK TV, element important în condițiile în care accesul publicului este restricționat pe motiv de pandemie.

Mulțumesc celor ce sunt alături de judo-ul românesc, în mod special Uniunii Europene de Judo care-a acordat FRJudo organizarea acestor concursuri!"

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu