Cum a fost întâmpinat Novak Djokovic de ceilalți tenismeni la antrenamentele pentru Australian Open

Postat la: 11.01.2022 - 16:33

Novak Djokovic a câștigat bătălia cu statul australian în legătură cu anularea vizei, dar refuzul său de a se vaccina și întreaga situație creată pare că i-a adus și mai multă antipatie din partea celorlalți jucători.

Trebuie semnalat faptul că doar 4-5 sportivi din circuit l-au susținut public în perioada în care a fost cazat în hotelul pentru imigranți, dar azi, la sosirea în complexul Rod Laver, situația a fost extrem de ciudată, notează Eurosport.

În momentul în care liderul mondial pătrunde într-o sală de forță, pentru a efectua încălzirea înainte de antrenament, te-ai aștepta ca ceilalți să vină să îl salute și să își exprime susținerea, având în vedere prin ce a trecut. Doar că nimeni nu a făcut asta, instalându-se o tăcere nefirească în momentul în care Djokovic și-a făcut apariția.

"Djokovic nu are susținerea jucătorilor, firește, dar e un vibe ciudat. Înainte de antrenamentul de azi, Nole a venit la sala de forță pentru a se încălzi. S-a lăsat o liniște totală și toți l-au fixat cu privirea. Inconfortabil pentru el", a scris pe Twitter Ben Rothenberg, unul dintre cei mai apreciati jurnaliști pe tenis din lume.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu