Danut Lupu a scapat cu viata din lupta cu teribilul virus SARS-CoV-2: "L-am driblat, fir-ar mama lui"

Postat la: 21.11.2020 - 17:43

Danut Lupu se simte mult mai bine, dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul fotbalist va fi externat saptamana viitoare.

El a stat doua saptamani in sectia de terapie intensiva a Spitalului Colentina, unde a luptat cu boala COVID - 19. "Am driblat, fir-ar mama lui... Cel mai greu psihic a fost, dar acum e bine", i-a spus Danut Lupu jurnalistului Dan Filoti.

Mircea Lucescu si George Copos i-au sarit in ajutor fostului fotbalist, la aflarea vestii ca Lupu se afla la ATI din cauza COVID - 19. "Cel care il ajuta foarte tare este George Copos, el a vorbit cu Streinu-Cercel pentru medicamentatie. Eu am vorbit cu doctorita Iliescu, cea care se ocupa de el. Ii transmit o imbratisare enorma. E un baiat foarte bun si a fost un jucator de mare, mare talent", declara Mircea Lucescu, intr-o interventie telefonica, la Digisport.

Danut Lupu a mai avut probleme de sanatate in 2016, atunci cand a stat saptamani bune internat in spital. "Am avut un edem pulmonar, o infectie foarte puternica la plamani. La un moment dat, am mai respirat cu doar 8% din capacitatea plamanilor, nimic altceva", spunea Danut Lupu despre problemele de sanatate, pe care le-a avut in trecut.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu