Decizie la Juventus imediat după ce Ronaldo a executat lamentabil un penalty și torinezii au ratat victoria

Postat la: 17.12.2020 - 19:22

Starul lusitan a executat extrem de slab lovitura de la 11 metri, iar portarul Atalanetei, Pierluigi Gollini, a prins mingea fără probleme. "În ultima vreme, Ronaldo n-a schimbat colțul la penalty-uri. Acum am simțit că o va face", a explicat goalkeeper-ul celor din Bergamo, la finalul partidei. "Dar Ronaldo rămâne unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile", a completat Gollini.

Până la meciul cu Atalanta, portughezul marcase ultimele patru goluri din lovituri de la 11 metri, două cu Genoa (3-1) și două cu Barcelona (3-0), în UEFA Champions League. De asemenea, nu ratase decât de două ori de la punctul cu var, în toată cariera sa în Serie A. Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus, s-a arătat nemulțumit de execuția lui Cristiano Ronaldo la penalty, dar i-a găsit scuze. "Este păcat, pentru că ne-ar fi ajutat să preluăm conducerea, dar astfel de lucruri se întâmplă", a spus tehnicianul torinez.

Coincidență sau nu, presa din Italia scrie că Juventus este acum extrem de interesată să-l aducă înapoi pe francezul Paul Pogba (27 de ani). După ce agentul jucătorului, Mino Raiola, a anunțat că francezul nu este fericit la Manchester United, Juventus ar fi început negocierile. Pogba a jucat la Torino din 2012 până în 2016, an în care s-a întors pe Old Trafford, pentru 105 milioane de euro.

"Pogba e ținta numărul unu pentru Juventus, în 2021", a anunțat jurnalistul Carlo Garganese, care a adăugat că șefii "Bătrânei Doamne" discută deja cu Mino Raiola. Eventuala sosire a lui Pogba ar alimenta zvonurile că Cristiano Ronaldo nu va continua cu Juventus. Italienii sunt nemulțumiți de salariul imens al lusitanului și vor încerca să-l vândă în vara lui 2021, înainte ca înțelegerea să expire și Ronaldo să plece gratis.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu