Dezastrul e complet pentru fotbalul din România! Craiova lui Reghecampf a fost eliminată și ea din Europa, după FCSB și Sepsi

Postat la: 30.07.2021 - 08:50

CSU Craiova a întâlnit echipa albaneză KF Laci, în manșa retur din turul doi preliminar din Conference League, într-un meci care a consemnat debutul oficial al antrenorului Laurențiu Reghecampf pe banca oltenilor.

Partida de la Craiova a început la 21.30 și a pornit de la scorul de 1-0 pentru gruparea albaneză, rezultat care a dus la demiterea antrenorului grec Ouzounidis.

"Ar fi o mare rușine să nu trecem mai departe. Nu va fi un dezastru, dar ar fi un obiectiv pierdut", a spus Reghecampf despre meciul cu Laci.

Meciul de joi seară de la Craiova s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0, completând astfel ziua tristă a fotbalului românesc, după eliminările suferite de FCSB și Sepsi.

Desfășurarea LIVE:

*Scor final 0-0, Craiova e eliminată din Conference League.

*Bară Craiova în minutul 90+1, prin șutul lui Fedele.

*Minutul 75, e în continuare 0-0.

*0-0 la pauză.

*Ocazie mare Koljic în minutul 36, singur cu portarul.

*0-0 în minutul 30.

*A început meciul.

*Echipa de start a Craiovei: Lazar - Vlădoiu, Găman, M. Constantin - Vătăjelu - Nistor, Screciu, Bic - Gustavo, Koljic, Bancu

Citeste si:

Laurențiu Reghecampf, prima zi ca antrenor la Craiova. Ce le-a promis fanilor și cum vede lupta pentru titlu

Gigi Becali, măsuri radicale după eliminarea rușinoasă din Conference League: "Trebuie să dau lucrul furat înapoi. L-am sunat pe Rotaru. Nu vreau să-i mai văd la prima echipă"

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu