Dezvăluirea unei sportive la întâlnirea din vestiar cu o transexuală: "Si-a expus organele genitale!"

Postat la: 09.02.2023 - 22:15

O fostă înotătoare de la Universitatea din Kentucky susține că sportiva transsexuală Lia Thomas și-a expus "organele genitale masculine" în vestiarul femeilor, la un concurs desfășurat anul trecut.

Riley Gaines, în vârstă de 23 de ani, a susținut că femeile înotătoare nu au fost avertizate în prealabil că vor împărți un vestiar cu Lia. „Nu ne-am dat acordul, ei nu ne-au cerut consimțământul", a declarat Gaines în presa de peste Ocean.

„În vestiarul ăla am văzut un bărbat biologic care și-a dat jos pantalonii și care se uita cum ne dezbrăcăm", a completat Riley.

Fostul înotător de la Universitatea din Pennsylvania a început tratamente hormonale pentru a deveni femeie, dar nu a fost supus unei intervenții chirurgicale de schimbare a sexului.

Gaines cere acum Asociației Naționale de Atletism Colegial (NCAA) să creeze vestiare separate pentru sportivii transgender.

„Cu un an, doi ani în urmă, aceasta ar fi fost considerată o formă de agresiune sexuală. Dar acum, nu numai că n-a fost interzis, dar este ca și cum aceste organizații mari încurajează să se întâmple asemenea lucruri", a mai spus Gaines.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu