Dezvăluirile terifiante făcute de fotbalistul lui Manchester City: Rușii ar fi ucis câini în Ucraina și i-ar fi mâncat de foame!

Postat la: 18.04.2022 - 10:59

Superstarul lui Manchester City, Oleksandr Zinchenko, a dezvăluit lumii ororile făcute de soldații ruși în Ucraina. Fotbalistul englezilor nu-și poate reveni din șoc după ce a văzut și a auzit despre lucrurile cumplite întâmplate oamenilor din țara sa natală.

"E oribil. Ceea ce au făcut ei este un șoc pentru întreaga lume. Lucruri groaznice, teribile. Ne-au ucis civilii, copiii noștri. Ne-au violat femeile și fetele. Au ucis câini și i-au mâncat. Nici nu pot descrie ce simt pentru ei. Îi urăsc atât de mult pentru tot ce au făcut poporului ucrainean și Ucrainei. Și urăsc oamenii din Rusia care încearcă să-i convingă pe alții că asta este propagandă. E o rușine. Cum o pot spune? Oamenii mi-au trimis fotografii reale, fapte reale. Cadavrele morților au rămas pe pământ timp de două săptămâni. Trebuie să răspundă pentru asta.

Sunt oameni de 50-60 de ani care se uită doar la televizor și sunt mințiți de ani de zile. Am văzut cetățeni ruși întrebați dacă susțin acțiunile președintelui lor. Ei răspund: 'Da, desigur, suntem de partea lui'. Iar când sunt întrebați dacă-și vor asuma sancțiunile, ei răspund că o vor face. Cum se pot convinge astfel de oameni? Și cum poate funcționa o astfel de țară? Am văzut cifre că peste 70% dintre ruși susțin această catastrofă. Este incredibil, pur și simplu nu înțeleg", a spus Oleksandr Zinchenko.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu