Dialog spumos între Gică Popescu și Ilie Dumitrescu: "N-avem mașinile dumneavoastră!"

Postat la: 24.01.2021 - 12:39

Universitatea Craiova și Viitorul și-au împărțit atât punctele, cât și cele două reprize ale confruntării de pe "Ion Oblemenco", din runda a 18-a a Ligii 1. Gică Popescu a radiografiat prestația echipei sale, iar la finalul intervenției telefonice a avut un schimb de replici amuzant cu Ilie Dumitrescu.

"Mâine călătorim 8 ore, de la Craiova la Constanța, iar marți ne așteaptă un meci extraordinar de greu cu Sepsi", a spus "Baciul". "Dar cu ce mijloc de transport vă deplasați?", l-a întrebat "Mister". "Cu autocarul. Nu avem mașinile dumneavoastră, domnule Ilie, să călătorim atât de bine", a fost răspunsul plin de umor al lui Gică Popescu.

"Am înțeles. Să vă orientați, să nu plecați la o oră de vârf", a continuat analistul Digi Sport, în aceeași notă amuzantă, iar dialogul s-a încheiat cu o nouă replică a fostului căpitan al echipei naționale a României: "E duminică, va fi oricum aglomerat".

În urma rezultatului de egalitate înregistrat la finalul duelului de la Craiova, Viitorul a rămas pe poziția a șaptea, cu 23 de puncte, la trei lungimi în urma celor de la Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc care asigură calificarea în play-off. De partea cealaltă, Universitatea este pe trei, cu 35 de puncte, la șase puncte în urma liderului FCSB.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu