"E ca la închisoare aici!" Mărturia unuia dintre jucătorii veniți la EURO 2020 cu naționala sa în capitala României

Postat la: 11.06.2021 - 11:59

Fotbaliștii, dar și ceilalți membri din staff, au făcut deplasarea la Hotel Marriott, unde sunt cazați, cu două autocare. Nord-macedonenii vor evolua la EURO 2020 pe Arena Națională, dar vor efectua antrenamentele pe Stadionul Steaua.

Delegația Macedoniei de Nord este de 4 zile la București, dar, conform restricțiilor impuse de UEFA din cauza pandemiei de coronaviurs, jucătorii au voie să iasă din hotel doar pentru a merge la meciuri și la antrenamente. Vicecăpitanul Macedoniei de Nord, Stefan Ristovski, este dezamăgit că nu poate vizita capitala României și este nevoit să stea numai în hotel.

"Încercăm să păstrăm o atmosferă bună, asta este ceea ce ne-a ajutat să ne calificăm la EURO. Suntem închiși în hotel 24 de ore pe zi. Am ajuns la București, dar putem părăsi hotelul doar când mergem la antrenamente sau la meciuri. E ca la închisoare aici.", a declarat Stefan Ristovski. "Nu avem obiective, dar vrem să arătăm cât suntem de puternici. Favorita grupei este clar Olanda.", a mai spus fotbalistul. Macedonia de Nord jocă primul meci la EURO 2020 duminică, de la ora 19:00, pe Arena Națională, cu Austria.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu