FCSB rămâne fără banii din transferul lui Dennis Man la Parma. Cine va lua suma uriaşă plătită de italieni

Postat la: 07.02.2021 - 17:28

FCSB va rămâne fără banii pentru transferul lui Dennis Man, care vor merge în contul unei datorii de aproximativ 12 milioane de euro.

FCSB a reuşit cel mai scump transfer din istoria Ligii 1, 13 milioane de euro, dar clubul nu se va bucura prea mult de banii pe care i-a primit de la Parma pentru Dennis Man. Gigi Becali a dezvăluit că va retrage aproape toţi banii, în contul unei datorii pe care FCSB o are către el.

Încă de la începuturile sale la FCSB, Gigi Becali a ales varianta în care împrumută clubul cu bani. În acte, FCSB a fost aproape tot timpul datoare faţă de patronul său. Ulterior, Gigi Becali şi-a recuperat banii în momentul în care FCSB a beneficiat de încasări importante, fie din bonusurile pentru participarea în cupele europene, fie din transferurile de jucători.

Aşa se va întâmplă şi după transferul lui Dennis Man la Parma. Echipa italiană a fost de acord să plătească 13 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, dar FCSB nu se va bucura prea mult de aceşti bani. Gigi Becali a dezvăluit că va retrage aproape toţi banii pe care FCSB îi va primi de la Parma.

"Clubul are o datorie de 12 milioane (n.r. euro) la mine şi aceşti bani îi voi lua eu", a spus Becali imediat după transferul lui Dennis Man la Parma. Practic, în conturile FCSB-ului va rămâne doar un milion de euro din banii pe care Parma i-a plătit pentru Dennis Man.
FCSB, datorii de 9,5 milioane de euro către Gigi Becali în ultimul an fiscal

În ultimele sezoane, FCSB n-a mai reuşit să se califice în grupele cupelor europene, lucru care s-a simţit serios în veniturile clubului. De asemenea, nici pe piaţa transferurilor n-a excelat. Drept urmare, FCSB a avut nevoie de finanţare din partea lui Gigi Becali, ceea ce a dus la creşterea datoriei.

Pe anul fiscal 2019, ultimul afişat pe site-ul Ministerului de Finanţe, FCSB figura cu o datorie de 9,52 milioane de euro. Cu un an în urmă, în 2018, datoria fusese de 4 milioane de euro. Între timp, se pare că datoria FCSB-ului către Gigi Becali s-a mărit şi a ajuns la aproximativ 12 milioane de euro, potrivit afirmaţiilor făcute de omul de afaceri din Pipera.

Drept urmare, FCSB va rămâne fără banii primiţi pentru transferul lui Dennis Man şi aceştia vor stinge datoria clubului către Gigi Becali.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu