Fost internațional german îl consideră pe Cristiano Ronaldo ca fiind "un imbecil"

Postat la: 21.06.2021 - 16:24

Dietmar Hamann, fost internațional german, a declarat că starul Portugaliei, Cristiano Ronaldo, este "un imbecil", după un gest tehnic de sfidare a adversarului la meciul contra Germaniei de la Euro 2020.

În minutul 21 al partidei Portugalia - Germania din grupele Euro 2020, Cristiano Ronaldo l-a ridiculizat pe fundașul german Antonio Rudiger, preluând superb o minge și pasând cu călcâiul mai departe. Dietmar Hamann a considerat gestul sfidător la adresa adversarului: "Asta nu înseamnă nimic. Ridică mingea, se preface că o controlează şi o trimite fără să se uite... Desigur, este frumos şi ştim că este capabil să facă astfel de execuţii. Dar, într-un fel, cred că subestimează adversarul. Nu e decât 1-0 şi face asta, acum pare un imbecil".

După acel moment, Germania s-a dezlănțuit și a învins Portugalia cu un categoric 4-2. "Dacă îi întrebăm pe jucători (n.r. - germani) ce părere au despre asta, ei ne vor spune că au observat acest gest. Sunt sigur că ne vor spune că le-a dat un suflu suplimentar să întoarcă lucrurile. Ce încearcă el (n.r. - Ronaldo) să demonstreze? Poate că revenirea germană începe de acolo", a explicat Hamann la postul RTE, unde este consilier pentru Euro-2020. În vârstă de 47 de ani, Hamann, vicecampion mondial în 2002, a jucat în carieră la echipe ca Bayern Munchen, Newcastle United, Liverpool, Bolton, Manchester City şi a strâns 59 de selecţii la echipa naţională.

Portugalia, deţinătoarea trofeului, poate rata calificarea în optimile de finală ale Euro-2020. Franţa este lider în clasamentul Grupei F după două etape, cu patru puncte. Germania şi Portugalia urmează în clasament, cu câte trei puncte, iar Ungaria ocupă locul 4, cu un punct. În ultimele meciuri, Germania joacă, miercuri, la Munchen, cu Ungaria, iar Portugalia, la Budapesta, cu Franţa, campioana mondială en titre.​

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu