Gigi Becali spune că a fost șantajat de Laurențiu Reghecampf!

Postat la: 28.01.2021 - 20:33

Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf sunt la cuțite după ce finanțatorul lui FCSB a exclus-o pe soția antrenorului, Anamaria Prodan, din transferul lui Dennis Man. Jucătorul a ajuns la Parma prin intermediul cu Ioan Becali, iar Anamaria Prodan, impresara de drept a lui Man, a ieșit la atac.

Reghecampf i-a dat mai multe mesaje lui Gigi Becali, în care l-a acuzat de trădare, iar în replică finanțatorul lui FCSB amintește de un episod petrecut la scurt timp după ce a intrat în închisoare. „Eu le-am spus că las deoparte toate lucrurile rele care s-au mai întâmplat între noi, pentru că așa sunt eu. Eu nu fac afaceri cu femei, dar am acceptat cu Anamaria pentru că era vorba de Reghe. E nevasta omului. Dar acum m-a deranjat și Reghe cu ce mesaje mi-a dat. Că nu se poate cum am trădat-o pe Ana, că nu se face așa ceva", a spus Becali pentru Fanatik.

„Păi, măi Reghe! Tu vorbești de trădare? Ai uitat cum ai venit la mine la închisoare la două săptămâni după ce am intrat acolo și mi-ai cerut să-ți măresc salariul de la 15.000 la 30.000 de euro pe lună că altfel pleci de la Steaua? Ai uitat cum m-ai șantajat atunci profitând de situația mea? Păi aia e trădare! Am acceptat atunci ce mi-ai cerut pentru că nu aveam ce face", a adăugat Becali. Laurențiu Reghecampf a antrenat-o de două ori pe FCSB, 2012-2014 și 2015-2017.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu