Ilie Năstase râde de bărbăția soțului Serenei Williams: "Cred că el este fetiţa în casă!"

Postat la: 17.02.2021 - 17:18

Ilie Năstase a avut o replică foarte tăioasă la afirmaţiile făcute de soţul Serenei Williams, care, după victoria cu 6-3, 6-3 în faţa Simonei Halep, a postat un mesaj în care l-a făcut pe Ion Ţiriac "clovn rasist/sexist care se exprimă public şi se ia de familia mea".

Războiul declaraţiilor între familia Serenei Williams şi Ion Ţiriac şi-a consumat un nou episod. Alexis Ohanian, soţul Sereni, l-a numit pe Ion Ţiriac "un clovn rasist şi sexist", după ce fostul mare tenismen român a declarat că Serena ar trebui să se retragă, deoarece este prea în vârstă. Acum, Ilie Năstase sare în apărarea prietenului său.

Primul număr 1 din istoria ATP susţine că Alexis Ohanian a exagerat şi că ţine să iasă în evidenţă, într-o familie care este dominată de faima şi personalitatea Serenei Williams: "M-au acuzat şi pe mine rasisim. Pe cine nu acuză ei? Ăla se simte că n-a jucat în viaţa lui tenis. Cred că e fetiţă în casă şi Serena e bărbatul. Aşa cred. De-asta şi răspunde el... Serenna n-ar avea treabă cu domnul Ţiriac, în nici un fel", a spus Ilie Năstase pentru Telekom Sport.

Năstase şi-a exprimat impresia şi despre meciul pierdut de Simona Halep în faţa Serenei Williams. În ciuda scorului categoric, 3-6, 3-6, Ilie Năstase spune că diferenţa n-a fost atât de mare şi Simona a avut câteva momente în care putea duce meciul în decisiv, unde s-ar fi impus:

"A fost un meci... cu toate că a fost 6-3, 6-3, eu cred că a fost un meci destul de strâns, dacă mă gândesc că şi în primul set au fost acolo, una lânga alta, apoi a avut Simona 2-0 şi minge de 4-1. Eu cred că totul se schimbă dacă se ajungea în setul trei acolo, cred... Simona era mai fresh fizic şi câştiga. Dar cred că o mare problemă a avut Simona cu primul serviciu. Nu prea i-a intrat. Atunci a pus presiune pe ea şi Serenna a riscat foarte mult. A şi gresit, dar a facut mai multe puncte decât a greşit şi s-a văzut la sfârşitul meciului", a mai spus Ilie Năstase.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu