Jandarmii i-au lăsat pe ultrașii FCSB să își facă de cap, iar apoi a plouat cu amenzi și dosare penale

Postat la: 16.12.2021 - 11:20

Direcţia Generală de Jandarmi Bucureşti a anunţat, miercuri seară, că în urma încălcărilor prevederilor legale s-au dictat sancţiuni în valoare totală de 26.230 de lei în legătură cu meciul FCSB-FC Rapid, din Liga 1 Casa Pariurilor.

La meciul dintre FCSB și Rapid au fost mai multe incidente între suporteri. În a doua repriză, mai mulți suporteri ai echipei FCSB au venit dinspre Tribuna 1 către Inelul 2 al peluzei ocupate de fanii Rapidului. Inițial, jandarmii i-au lăsat pe aceștia să își facă de cap și n-au intervenit. De menționat, faptul că la Inelul 2 au luat loc mai mulți copii, ultrașii Rapidului fiind la Inelul 1.

După câteva minute în care au avut loc bătăi în toată regula între suporterii celor două echipe, jandarmii au intervenit și i-au forțat pe cei de la FCSB să se retragă în sectorul care le era destinat la Tribuna 1. La câteva minute distanță, un nou conflict a izbucnit, de data aceasta între suporterii Rapidului care se aflau la Inelul 1 și suporterii FCSB de la Tribuna 1. Cele două grupări s-au duelat de la distanță, cele două sectoare fiind separate de una dintre ieșirile de urgență.

"În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi FC Rapid Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: În urma încălcării prevederilor legale în vigoare, Jandarmeria Capitalei a aplicat, până în acest moment, 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 26.230 de lei", a precizat Jandarmeria.

De asemenea, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru cinci fapte de natură penală, fiind predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Capitalei. "În continuare, se vor efectua verificări pentru identificarea altor persoane care au încălcat cadrul normativ în vigoare, în vederea aplicării măsurilor legale care se impun", a adăugat Jandarmeria Bucureşti.

FCSB a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), pe FC Rapid, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentru două cartonaşe galbene. FCSB s-a impus după două goluri înscrise în prelungiri. Partida a fost întreruptă în minutul 3, după ce ambele galerii au aruncat fumigene şi petarde pe teren. Stadionul a fost acoperit de un fum dens şi cele două echipe s-au strâns la mijlocul terenului. Meciul s-a reluat în minutul 9.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu