Mirel Rădoi pleacă de la echipa naționala! Anunțul șoc venit în miez de noapte chiar după victoria cu Armenia

Postat la: 12.10.2021 - 13:55

Mirel Rădoi a luat o decizie neașteaptată. Selecționerul și-a anunțat demisia după meciurile cu Islanda și Liechtenstein, din preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal. Anunțul a venit chiar după victoria mare în fața Armeniei, 1-0.

"E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii 4 ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători", a spus selecționerul la conferinta de presă. Mirel Rădoi a fost numit antrenor la echipa națională în toamna lui 2019.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu