Naţionala Franţei, prima reacţie după ce presa lor a ironizat Bucureştiul: „Aici e mai bine decât la Budapesta"

Postat la: 28.06.2021 - 17:27

Articolele semnate de jurnaliştii francezi, în ultimele două zile, au avut ecouri puternice în mass-media din România. Şi au stârnit furia iubitorilor de fotbal din ţară, înaintea meciului din această seară: Franţa - Elveţia (ora 22.00, Pro TV).

Simţind că echipa sa riscă să fie fluierată şi huiduită, diseară, pe „Arena Naţională", selecţionerul Didier Deschamps a încercat să repare ce au stricat conaţionalii săi prin articolele lor din ultimele zile. Pentru a lămuri lucrurile şi a sublinia că el şi echipa sa au avut o şedere plăcută la Bucureşti, selecţionerul Didier Deschamps a vorbit despre acest aspect, în conferinţa sa de presă.

Ce a spus Didier Deschamps?

*Noi am fost primiţi foarte bine, nu ne plângem de absolut nimic. Nu noi am ales hotelul, UEFA l-a ales, şi pot spune că e foarte frumos, condiţiile sunt foarte bune. Mă bucur să văd atâţia suporteri. Din păcate, n-am reuşit să facem fotografii cu ei sau să le oferim autografe, aşa cum ne-am fi dorit.

*Stadionul pe care ne-am antrenat ieri (n.r. - Arcul de Triumf) a fost în stare foarte bună, de o calitate înaltă, aşa că nu suntem îngrijoraţi de nimic.

*Chiar pot spune că pentru noi a fost mai bine aici decât la Budapesta, dacă vorbim despre condiţiile meteo şi despre temperatura. Chiar dacă sunt temperaturi ridicate şi aici, nu e, totuşi, la fel de cald ca la Budapesta. Dar revin şi spun că nu pot să mă plâng absolut deloc de condiţiile de la hotel.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu