Omul care l-a adus pe Messi la Barcelona îl face praf pe fotbalistul argentinian

Postat la: 27.08.2020 - 22:20

Dorinţa de a pleca a celui mai reprezentativ jucător al Bacelonei din ultimele două de decenii stârneşte reacţii pro şi contra. Conducătorul Barcelonei în urmă cu două decenii şi cel care are principalul merit în aducerea lui Messi la gruparea catalană, Joan Gaspart, a avut un discurs acid la adresa argentinianului.

"Am citit contractul şi este foarte clar. Clauza a expirat în iunie şi nu se mai poate face nimic. Nu poate pleca acum. O va face în 2021. E decizia clubului, nu a jucătorului. Contractul e contract. Dacă pleacă acum, clauza de 700 de milioane trebuie sa fie platita. Dacă eu aş fi preşedintele Barcelonei nu aş negocia nici măcar un euro. Dacă Messi pleacă pentru mai puţin decăt este clauza, va fi mai umilitor decât eşecul cu 2-8 din meciul cu Bayern Munchen. Mai bine să plece la anul gratis, decat să o facă acum pentru 699 de milioane de euro. Toţi vrem ca el să rămână. Chiar nu contează milioanele de fani care îi cer să rămână? Oare Barca nu l-a ajutat să fie cine este? ", a spus fostul oficial, la Radio Marca.

Deşi Barcelona susţine că înţelegerea actuală cu Messi este valabilă până în 2021, iar clauza de reziliere este de 700 de milioane de euro, situaţia contractuală este tulbure. Fotbalistul încearcă să se prevaleze de o altă clauză din contract, care i-ar permite ruperea unilaterală a înţelegerii, doar că, se pare, aceasta ar fi expirat la începutul lunii iunie. Între timp, marţi seara, argentinianul a înştiinţat oficial, prin fax, clubul de intenţia sa de a pleca. Potrivit jurnaliştilor spanioli, Messi e atât de hotărât, încât nici nu va mai efectua vizita medicală, alături de lotul Barcelonei, în acest weekend. Şi nici nu va mai face vreo şedinţă de pregătire, alături de catalani!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu