Orgie sexuală pe teren propriu! Sunt implicați 12 jucători ai unei echipe de fotbal de primă divizie. Relații intime chiar pe stadion

Postat la: 14.08.2021 - 10:26

Poliția norvegiană anchetează în aceste zile o infracțiune de natură sexuală, pe baza informațiilor conform cărora 12 jucători ai echipei de fotbal Brann Bergen și-au făcut de cap în compania unui grup de femei chiar în interiorul propriului stadion.

Orgia a avut loc la "Brann Stadion", o arenă de 17.000 de locuri, după ce fotbaliștii au câștigat un meci amical. Pe fondul consumului excesiv de alcool, jucătorii au decis la un moment dat să continue petrecerea până în zorii zilei și să se distreze alături de câteva "invitate", fără să țină cont de existența camerelor de supraveghere.

Astfel, potrivit presei norvegiene, câțiva dintre fotbaliști au întreținut relații intime la vedere, în interiorul stadionului, existând și imagini care îi arată pe alți participanți la această orgie alergând pe teren în lenjerie intimă. "Am intrat într-o gaură neagră din care va fi foarte greu să ieșim", ar fi declarat unul dintre cei implicați pentru un ziar local. Culmea, echipa Brann Bergen trece printr-o perioadă dificilă în campionatul Norvegiei, aflându-se pe ultimul loc în clasament.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu