Pablo Cortacero, după bătaia dintre bodyguarzii acestuia și suporterii dinamoviști: "Au venit să-mi ceară scuze"

Postat la: 22.12.2020 - 13:04

Pablo Cortacero a declarat că suporterii sunt vinovați pentru incidentele petrecute luni la Hotelul Rin din capitală și că tot aceștia ar fi venit la el pentru a-și cere scuze.

"Acei suporteri au venit la birouri amenințându-ne și țipând. Le-am spus să plece, dar au continuat. Atunci, cineva de la pază i-a rugat frumos să plece și cel de la DDB l-a atins peste față. După, cel de la pază l-a pus la pământ. Nu a fost nimic mai mult. Mai târziu au venit la hotel cei de la DDB să-mi ceară scuze", a declarat Cortacero, potrivit Prosport.

Alexandru Anghel, fanul lovit de bodyguard-ul lui Cortacero, a lăsat de înțeles că omul de afaceri spaniol nu ar avea dreptate: "O iau ca pe o glumă, ce pot să mai zic altceva?". Ziua de luni a fost una plină pentru Dinamo, mai multe evenimente desfășurându-se în câteva ore. După ce a preluat din nou controlul în cadrul Adunării Generale a Acționarilor, Pablo Cortacero a avut parte de o întâlnire cu scântei cu fanii dinamoviști la Hotelul Rin.

Conform gsp.ro, evenimentele tensionate au avut loc la Hotelul Rin din capitală, acolo unde unii dintre fanii câinilor i-au cerut socoteală lui Cortacero pentru situația dezastruoasă existentă la gruparea din Ștefan cel Mare. De aici, lucrurile au degenerat, iar în jurul orei 17:40 în fața hotelului Rin erau prezente două dube de Jandarmeriei, mașini de poliție și de salvare.

"La un moment dat, suporterul a început să înjure, a început un scandal mare, iar unul dintre bodyguarzii angajați de Cortacero l-a lovit pe contestatar, doborându-l la podea. După ce și-a revenit din șoc, membrul DDB a sunat la poliție și la salvare, acuzând probleme medicale în urma loviturii. Apoi, i-a sunat pe cei din DDB, care au trimis oameni la Rin", a povestit un martor, potrivit gsp.ro.

Fanul care a fost lovit se numește Alexandru Anghel și este unul dintre cei mai implicați oameni ai proiectului DDB (Doar Dinamo București) al fanilor. "Nu am înjurat pe nimeni la discuție. Vă rog să mă înțelegeți că nu mă simt prea bine. Am fost aruncat în cap" - Alexandru Anghel, pentru sursa citată mai sus. Numărul membrilor din CA al lui Dinamo a fost mărit de la 5 la 7, iar Cornel Țălnar (un contestatar al lui Cortacero) a fost dat afară. Au fost aduși în schimb trei oameni de încredere ai ibericului, iar acum Pablo Cortacero a preluat din nou controlul după ce îl pierduse în fața fanilor DDB.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu