Piturca are coronavirus. Antrenorul roman nu a scapat de virus, desi s-a protejat in totalitate. "Nu intra nimeni la mine in casa netestat"

Postat la: 07.11.2020 - 10:42

Victor Piturca este ultimul nume din fotbalul romanesc care s-a imbolnavit de COVID - 19. Antrenorul se temea rau de virusul SARS - COV - 2, toti cei care il vizitau erau obligati sa-si faca un test rapid.

"Celui care vine la mine ii fac testul. Nu intra la mine nimeni pana nu ii fac testul. Am cumparat niste teste pentru familie. Daca vine cineva strain, il testez. Nu intra nimeni la mine in casa netestat", spunea Piturca la inceputul pandemiei de coronavirus. Giovani Becali, Gica Popescu, Sorin Cirtu sau patronul Universitatii Craiova, Mihai Rotaru, sunt alti oameni din fotbalul romanesc care au fost infectati cu noul coronavirus.

Cea mai distractiva comunitate de pariori este la Mozzart Bet. Ai cote de top la pariuri sportive si pariuri live, cote marite la loterii, distractie la sloturi, casino live cu dealer si adrenalina la maxim la cursele de caini si cai. Alatura-te comunitatii acum si ai 100% bonus la prima depunere! Cel mai rau a suferit Rotaru, care a stat si la terapie intensiva cateva zile.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu