Real Madrid şi Juventus au fost eliminate din Champions League

Postat la: 08.08.2020 - 09:30

Real Madrid şi Juventus s-au oprit în optimile de finală din Champions League. Realul a pierdut şi returul din Anglia, cu Manchester City, cu 1-2. Varane a greşit în faţa lui Sterling, la primul gol al echipei lui Guardiola. La pauză, scorul a fost 1-1, după ce Benzema a trimis mingea în poartă. Varane a gafat şi în partea a doua, la golul lui Gabriel Jesus, iar City îşi continuă cursa pentru marele trofeu.

În celălalt meci al serii, Olympique Lyon a produs marea surpriză pe terenul lui Juventus. După victoria la limită din tur, francezii au fost cei care au deschis scorul şi la Torino, dintr-un penalty, transformat de Depay. Ronaldo a egalat până la pauză, tot din penalty. Portughezul a dat şi golul de 2-1, în minutul 60. Juventus n-a mai găsit şi golul calificării. Lyon merge mai departe, graţie golului dat în deplasare. În turneul Final 8 de la Lisabona, francezii o vor avea ca adversară pe Manchester City.

Astăzi, se joacă ultimele două meciuri din optimile Champions League: Barcelona - Napoli (în tur, 1-1) şi Bayern Munchen - Chelsea (în tur, 3-0).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu