Scandal cu sex și bătaie în TVR: Un comentator riscă să nu mai meargă la Mondialul din Qatar!

Postat la: 09.11.2022 - 10:09

Comentatorul Marian Olaianos e acuzat că a bruscat o colegă, pe care, la rândul lui, o acuză de hărțuire sexuală. Șeful TVR vrea să-l excludă de la Mondial.

Din informațiile pe care Gazeta Sporturilor le deține, chiar de la persoane din interiorul postului public, Olaianos e acuzat de Nadine Vlădescu, o angajată din TVR, de la Secția Cultural, că ar fi bruscat-o.

Vlădescu susține că a fost lovită de Olaianos și și-a scos inclusiv un certificat medico-legal, după care a depus o plângere la conducerea TVR-ului.

Ziarul a discutat și cu câțiva dintre colegii lui Olaianos, din cadrul Secției Sport. Aceștia susțin că jurnalistul ar fi depus pe masa Comisiei de Disciplină a TVR un dosar de apărare, în care a dezvăluit că ar fi fost hărțuit sexual de colega lui.

La dosar s-ar regăsi mai multe mesaje de pe WhatsApp, mesaje cu tentă sexuală pe care Olaianos le-ar fi primit de la colega sa din Secția Cultural.

Directorul general al TVR, Dan Turturică, a solicitat demararea unei anchete în regim de urgență. Mai mult, el vrea ca Olaianos să fie scos din echipa pe care postul public o va deplasa în Qatar peste 10 zile, dacă informațiile susținute de Vlădescu se vor confirma.

Marian Olaianos, 48 de ani, este căsătorit și are doi copii. El este unul dintre cei mai vechi și mai apreciați jurnaliști din departamentul Sport al postului public: lucrează în TVR din 1999, a fost reporter de teren, comentator și a realizat mai multe emisiuni, cea mai de succes fiind Replay.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu