Scandal monstru în sport: un antrenor de la CSM București îi lovește pe copii

Postat la: 21.06.2021 - 16:52

Antrenorul echipei CSM București a fost surprins de camerele de luat vederi având un comportament violent în timpul turneului final de juniori 2! Iulian Stamate, antrenorul echipei de juniori 2 al CSM București, a apucat un copil de guler și l-a „aruncat" în afara terenului!

Iulian Stamate, care este și angajat al Federației Române de Handbal, a bruscat un copil la un time-out, a arătat ProSport, indicând că antrenorul era probabil supărat pe rezultat. Ca urmare, Stamate l-a luat de tricou pe adolescent și l-a „aruncat" în afara terenului chiar sub privirile șefilor federației, care au asistat la meci.

Totul a avut loc într-un meci la juniori 2, CSM București - Liceul Liviu Rebreanu Turda, când antrenorul a solicitat un time-out, apoi s-a îndreptat plin de furie către un copil, l-a apucat de tricou și l-a aruncat practic în afara terenului, înainte de a oferi indicațiile pentru care a solicitat pauza. Stamate este și angajat al Federației Române de Handbal, pe postul de antrenor federal. Fostul pivot al naționalei României antrenează la CSM București, dar în același timp se ocupă și de partea organizatorică în Liga Zimbrilor și de echipa națională de seniori.

Publicația arată că frustrările acumulate în timpul jocului s-au răsfrânt asupra acelui copil de 16-17 ani și că, în plus, Stamate se află într-un conflict de interese evident, angajat la FRH și antrenor la CSM București. Pe grupul de facebook Handbal Diviza A si Juniori, mai mulți părinți și-au revărsat supărarea față de antrenorul care le violentează copiii, iar între aceștia se vorbește că vor depune memorii la autorități pentru a se lua măsuri. "Violența asupra copiilor nu este ceva normal și nici nu a fost vreodată ceva normal!!! Am mai spus-o și o susțin mereu "nu orice fost sportiv de performanță este și un pedagog bun" vai și amar de copii aia...", a scris unul dintre cei prezenți pe grup.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu