Sume exorbitante din pariuri online câștigate de soția principalului sponsor al CSA Steaua la o importantă agenție din România!

Postat la: 26.10.2021 - 06:17

În urmă cu o lună, Steaua anunța, prin vocea lui George Ogăraru, încheierea unui parteneriat cu International Alexander Holding, una dintre cele mai importante companii de transport din România. Practic, era vorba de o finanțare pe doi ani a clubului de fotbal, în schimbul căreia International Alexander Holding (IAH) să apară ca sponsor principal pe tricourile echipei CSA Steaua.

Ogăraru a declarat la acel moment că respectiva companie, care, în trecut, a sponsorizat și UTA Arad, se va alătura celorlați doi parteneri importanți: Gets Bet și Porotherm. La UTA, International Alexander Holding a plătit câte 200.000 de euro în fiecare sezon, proprietarul companiei, Simion Apreutese fiind originar din Arad, scrie gsp.ro

„Astăzi este o premieră în istoria Stelei, iar eu sunt mândru de ceea ce urmează să vă prezint. Trecem la un nivel de dezvoltare. Cu această ocazie vă prezint sponsorul principal al Academiei Steaua, pentru cel puţin doi ani de aici încolo. International Alexander Holding este o companie cu acţionariat 100% românesc, ce-şi desfăşoară activitatea în sectorul de transport, logistică, producţie şi real state.

Pe terenul României este numărul 1 şi a fost premiat în 4 ani consecutiv. Ţin să menţionez că, pe lângă faptul că este o premieră, acest parteneriat este cu atât mai important cu cât International Alexander va asigura echipamentul de joc pentru toate grupele de copii şi juniori, suport pentru perfecţionarea antrenorilor noştri la o academie renumită din străinătate, suport pentru organizarea turneului internaţional Cupa Steaua, de anul viitor şi a evenimentului Premiile Academiei Steaua", a declarat George Ogăraru.

De Steaua însă este legată sentimental mai mult soția milionarului Simion Apreutese, Loredana Mihaela, care este manager general la IAH. După ce s-a semnat colaborarea cu CSA, Loredana Apreutese a declarat că pasiunea pentru clubul din Ghencea s-a născut în familie. „Am ales să sprijinim echipa, cât și Academia pentru a oferi un start copiilor talentați. Ne bucurăm că avem ocazia să participăm la dezvoltarea noilor generații. De ce Steaua? Tatăl și fratele meu sunt steliști, eu am crescut în mediul acesta, iar soțul meu este și el este stelist", a mărturisit Loredana Apreutese.

Dar aceasta nu este pasionată numai de Steaua, ci, în general, de fotbal și de pariurile sportive. Surse din interiorul companiei arădene susțin în exclusivitate pentru PROSPORT.RO că soția milionarului Apreutese este o parioară înfocată. Din informațiile noastre, în ultimii 3-4 ani, ea a câștigat din pariuri aproape... 100.000 de euro. O avere la care alții nici nu visează! Loredana Apreutese are deschise conturi online și pariază cu predilecție pe platforma MaxBet. De acolo de unde a și încasat sume exorbitante. Lovitura pare s-o fi dat în 2019, când și-a suplimentat veniturile cu puțin peste 80.000 de euro din pariuri!
Soții Loredana și Simion Apreutese au numeroase pasiuni în comun, printre care și fotbalul

Loredana Apreutese este o figură omniprezentă, de altfel, la evenimentele publice. Presa a numit-o "Regina TIR-urilor" și a dezvăluit despre ea că este abonată la premiile pe care le primește constant la galele oamenilor de afaceri (DETALII AICI!). Înainte de a prelua funcția actuală de manager general al IAH, Loredana Apreutese a lucrat într-o agenție de turism, apoi într-o firmă austriacă de expediții internaționale și ca manager în cadrul unei multinaționale franceze de transport și logistică.

Loredana Mihaela Apreutese - născută în 1986, în Câmpina - a apărut în firma care azi finanțează CSA Steaua, după ce potentul omul de afaceri Simion Apreutese a "închis" conturile cu fosta soție, iar de atunci a desemnat-o pe actuala soție acționar/administrator în 14 companii.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu