Trupul lui Diego Maradona nu poate fi incinerat din motive de probe ADN. Șase copii nerecunoscuți cer teste de paternitate

Postat la: 18.12.2020 - 08:14

Incinerarea lui Diego Maradona este împiedicată de un proces de paternitate, după ce o tânără de 25 de ani a cerut testarea ADN sustinand ca este fiica celebrului fotbalist argentinian si ca acesta ar fi avut o relatie intima cu mama ei in urma cu mai multi ani.

Marele fotbalist Diego Armando Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, din cauza unui atac de cord şi a fost înmormântat a doua zi într-un cimitir din Buenos Aires. O instanță din Argentina a oprit planurile familiei pentru incinerare și a anunțat miercuri că trupul lui Maradona "trebuie conservat" în așteptarea a încă unui caz de paternitate.

Magali Gil, o tânără de 25 de ani din Italia, susține că Maradona ar putea fi tatăl ei biologic și a intentat un proces intentat de paternitate. Instanța a decis că trebuie prezentată o probă de ADN a fostului fotbalist. Magali Gil, care a fost adoptată, spune că mama ei a contactat-o ​​în urmă cu doi ani pentru a-i spune că tatăl ei „poate fi Diego Maradona". Într-un videoclip postat pe Instagram, Magali Gil a spus că este un „drept universal" să știu „dacă Diego Maradona este sau nu tatăl meu biologic".

Cinci copii au fost deja recunoscuţi de Maradona, patru în Argentina şi unul în Italia, pe când juca la Napoli, iar alţi şase aşteaptă o decizie în tribunale pentru stabilirea paternităţii pentru a putea participa în complexul proces de moştenire a bunurilor fostului mijlocaş. Fostul fotbalist argentinian a avut mai multe relații de-a lungul vieţii şi a lăsat în urmă o familie mare. Diego Maradona a avut două fiice dintr-o căsătorie, iar după divorț, el a recunoscut paternitatea a încă trei copii. Copiii legitimi ai lui Diego Maradona sunt Diego Jr, 34 de ani, Dalma, 33 de ani, Gianinna, 31 de ani, Jana, 24 de ani, și Diego Fernando, 7 ani.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu