UEFA: România câştigă meciul cu Norvegia cu 3-0 la "masa verde"

Postat la: 19.11.2020 - 07:55

UEFA a decis ca România să câștige la "masa verde" meciul cu Norvegia, scor 3-0, după ce partida din Liga Națiunilor nu s-a disputat pentru că delegația nordicilor nu a putut pleca din țară din cauza unui caz de coronavirus din cadrul lotului.

Meciul din etapa a 5-a din Liga Națiunilor era programat duminică, dar norvegienii nu au putut să plece din țară și meciul a fost anulat. Deși norvegienii sperau ca rezultatul final să se stabilească prin tragere la sorți, unde puteau fi trei rezultate (1-0 pentru România, 0-0 sau 1-0 pentru Norvegia), UEFA a decis ca naționala lui Mirel Rădoi să câștige la „masa verde" cu 3-0.

"Comisia de Disciplină a UEFA a analizat azi meciul anulat dintre România și Norvegia. UEFA a decis că Norvegia va pierde cu 3-0. Federația are cinci zile la dispoziție pentru a solicita justificarea deciziei. După aceea, Federația va decide dacă face apel", se arată în mesajul postat pe contul de Twitter al echipei de fotbal a Norvegiei. România are șansa să fie în urna 2 pentru Campionatul Mondial din 2022 dacă Rusia va obţine în Serbia un rezultat mai slab decât al nostru în Irlanda de Nord.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu