Video cu șeful tenisului australian când se bucură că Novak Djokovici a fost arestat: "Echipa noastră a făcut o treabă incredibilă!"

Postat la: 08.01.2022 - 12:55

Preşedintele Federaţiei australiene de tenis a lăudat, într-o înregistrare video internă care a ajuns sâmbătă în presă, "munca incredibilă" a echipelor sale în foiletonul Novak Djokovici care, la rândul său, a mulţumit tuturor oamenilor care îl susţin din lumea întreagă după anularea vizei sale de intrare în Australia.

"Am fost arătaţi cu degetul şi am fost blamaţi, dar eu pot să vă asigur că echipa noastră a făcut o treabă incredibilă", a afirmat Craig Tiley, preşedintele Tennis Australia, organizatorul Australian Open, într-o înregistrare video destinată echipelor sale şi dezvăluită sâmbătă de publicaţia Herald Sun. Federaţia se află în centrul criticilor, după anularea vizei de intrare în Australia a liderului mondial, în noaptea de miercuri spre joi, pe motiv că nu îndeplineşte condiţiile stricte de intrare impuse în cadrul luptei împotriva Covid-19. Federaţia a fost acuzată că a indus în eroare jucătorii în privinţa obligaţiilor lor în materie de vaccinare contra Covid-19 pentru a putea intra în ţară.

Într-o notă trimisă jucătorilor şi publicată de media australiană, organizatorii au dat asigurări că o persoană care a fost infectată recent cu Covid-19 ar putea beneficia de o scutire la obligaţia de a fi în totalitate vaccinată. Dar Guvernul australian a asigurat că a avertizat Tennis Australia încă din noiembrie că această dispoziţie nu este valabilă decât pentru rezidenţii australieni, nu şi pentru cetăţenii străini care vor să intre în ţară. "Noi înţelegem situaţia actuală şi lucrăm în strânsă colaborare cu Novak şi cu echipa sa, precum şi cu alte persoane şi echipa lor, care se găsesc în această situaţie", a adăugat Tiley în video-ul ajuns în presă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu