Amica lui Hilary Clinton a devenit amanta lui Alex - fiul playboy al miliardarului George Soros

Postat la: 15.02.2024 - 17:49

Huma Abedin, prietena lui Hillary Clinton, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit că se întâlnește cu fiul playboy al miliardarului de extremă stânga George Soros, Alex Soros, în vârstă de 38 de ani.

Alex este fiul lui George Soros și președinte al Open Society, cel mai mare donator al politicii democrate. Huma Abedin a fost căsătorită anterior cu politicianul democrat căzut în dizgrație Anthony Weiner. Weiner a făcut 21 de luni de închisoare pentru "transfer de materiale obscene către un minor". Alex Soros a postat o poveste Instagram cu cei doi la Paris, Franța, de Ziua Îndrăgostiților. Cei doi erau așezați la o cafenea din Paris. Huma ținea în mână un trandafir roșu în timp ce poza alături de Alex Soros.

Alex Soros a ajuns recent pe prima pagină a ziarelor după ce a postat pe Twitter o fotografie cu o gaură de glonț și 47 de dolari - o amenințare directă la adresa lui Trump. Anul trecut, George Soros, în vârstă de 93 de ani, a trecut ștafeta fiului său mai mic, Alex Soros, care va controla acum imperiul financiar de 25 de miliarde de dolari al tatălui său. Alex a devenit în mod discret un "ambasador" de facto al Casei Albe, făcând cel puțin 17 vizite acolo în numele liderului de extremă-stânga de la preluarea mandatului de către Joe Biden.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu