Arafat ar merita moneda statului Botswana!

Postat la: 27.11.2021 - 10:45

Noua tulpină/variantă a agentului patogen, care vine din Africa de sud, are zeci de mutații. Conform "cercetătorilor" britanici, proteina spike a Omicron este radical diferită de cea a variantei originare, Alfa. Culmea ironiei, Rafila spune că formula originară a serului experimental și-a redus eficacitatea la 50%. În Israel, unde s-a ajuns deja la doza a patra, această "eficacitate" s-a prăbușit la sub 35%.

Cu toate acestea, specialiștii și birocrații spun în continuare că "singura soluție" este imunizarea artificială a tuturor europenilor și, în general, a statelor bogate, care își permit să arunce cu sute de miliarde în seruri experimentale. Sunt aceiași specialiști și birocrați care au acceptat ca testele clinice să fie făcute mai întâi pe oameni și, ulterior, pe șoareci. Care au decis că "doza completă" nu mai e completă după 9 luni, fiind necesară doza a treia. Care au pre-cumpărat toată producția de ser experimental, privând Africa și restul lumii sărace de minunatul ser, dar și de tot felul de alte medicamente vitale, care nu mai pot fi produse la timp și în cantități suficiente, pentru că big pharma se concentrează pe noul diamant, serul experimental conceput acum un an și ceva, în decurs de 60 de zile (perioadă care a cuprins și testele clinice).

Birocrații și specialiștii constată că "valul V" este foarte mare chiar în țările Europei unde serul experimental a fost injectat masiv și unde ar fi trebuit deja să existe imunitate artificială de turmă. În plus, birocrații constată că varianta Omicron este total imună la serul experimental și, cu toate acestea, recomandă injectarea cu și mai mult ser experimental.

"Nebunia înseamnă să faci acelaşi lucru în mod repetat şi să te aştepţi să obţii alt rezultat." (Albert Einstein)

Probabil că, dacă "cercetătorii" ar face un studiu, ar ajunge la concluzia certă că "cercetătorii fac rapoarte științifice care coincid 100% cu așteptările celor care îi finanțează și le dau posturi bine plătite în universități și instituții publice". De fapt, sunt chiar și eu sigur că așa ar fi... Între timp, sportivi de 20-25 de ani mor subit pe teren sau în sală, dar nu e de la serul experimental, ci de la... boli neașteptate. Între timp, copii și tineri fac miocardită, dar nu, nici asta de la serul experimental, ci de la obezitate sau de la... ereditate.

P.S. - În România, lucrurile sunt infinit mai grave și mai nebunești - în loc să îl demită imediat pentru toate catastrofele, furturile și faptele de corupție pe care le-a "gestionat" atât de eficient în pandemie, Arafat e în continuare tartorul pandemiei, ordinele și protocoalele sale idioate fiind respectate cu sfințenie. Tocmai ce fu chemat la elaborarea strategiei de "luptă" contra noii variante a agentului patogen care vine din Botswana. Va primi noi bugete masive, compuse din lei și euro, iar nu din moneda statului Botswana.

În continuare, medicamente nu vor fi în farmacii, iar medicii de familie nu se vor ocupa de prevenție și tratament pre-spitalicesc. În continuare, autoritățile se vor ocupa de cenzura informației și de vama cu Moldova, ca să nu cumva să pătrundă arbidol pe piață. De unde concluzia că "valul V" va ajunge în România fix pe 15 ianuarie, conform profeției atât de precis pronunțată de Rafila. De unde "necesitatea" acestor egregori malefici, care se hrănesc din suferința oamenilor, care va fi fost din nou probată.

P.P.S. - Dar vin Sărbătorile. Vine scânteia de speranță. Lumea a obosit să se lase păcălită și captivă.

Gheorghe Piperea

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu