Asito Kapital si-a intarit echipa cu un specialist cu experienta pe piata asigurarilor

Postat la: 05.07.2021 - 08:15

Mugur ENE, specialist cunoscut în piaţa de profil, s-a alăturat echipei de vânzări din Asito Kapital-Societate de Asigurare si Reasigurare în funcţia de Director Vânzări, după ce, anterior, a ocupat, timp de 17 ani, diverse funcții în piața de profil.

„Pentru mine, preluarea coordonării echipei de vânzări a Asito Kapital înseamnă foarte mult. În plus, faţă de provocarea de a lucra la o companie cu tradiție în piață, cred că este locul în care voi reuşi să folosesc pe deplin experienţa acumulată până acum şi să fac lucrurile la care mă pricep cel mai bine. Obiectivele mele sunt, pe de o parte, de a continua dezvoltarea reţelei de vânzări și de a găsi soluții optime de asigurare pentru clienții noștri, iar pe de altă parte, de a întări relaţiile cu toți partenerii noștri, în mod special cu societățile de intermediere în asigurări", a declarat Mugur Ene.

Absolvent al Facultăţii de Drept, Mugur ENE şi-a început cariera în asigurări în anul 2004, în cadrul OMNIASIG. Experienţa în sectorul asigurărilor şi-a construit-o lucrând alături de echipa de vânzări OMNIASIG Asigurări şi, ulterior, alături de cea a AGI-OMNIASIG, coordonând Departamentul de Vânzări în calitate de Director Adjunct Vânzări. În cei 17 ani de activitate pe piața financiara a ocupat funcții de conducere atât în sectorul bancar cât și în sectorul de asigurări.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu