Au încurcat cadavrele. Trebuia să ajungă în Franța la cimitir, dar a fost trimis în SUA la crematoriu

Postat la: 21.01.2021 - 18:32

Institutul Național de Medicină Legală a comis o greșeală gravă. Cei de la INML au trimis în SUA un cadavru ce trebuia să ajungă în Franța. Durerea și mai mare este că cei din SUA au și incinerat cadavrul.

INML susține că un angajat a încurcat corpurile de la morgă. Pe 7 ianuarie, INML a trimis în SUA cadavrul unui francez, în loc să trimită cadavrul unui american. Familia americanului a incinerat cadavrul, fără să își dea seama de eroare. Însă, când familia cetățeanului francez, care ar fi trebuit inmormantat la cimitir, a venit în România ca să ridice cadavrul, cei de la morgă au realizat că au trimis în SUA cadavrul francezului. S-a deschis o anchetă pentru a găsi vinovații.

"INML Mina Minovici București, în a cărui activitate o astfel de disfuncție nu s-a mai produs, cere scuze public familiilor celor decedați pentru problema creată și va întreprinde toate demersurile administrative și procedurale pentru prevenirea pe viitor a unei astfel de situații", se arată în documentul citat. Totodată a fost depusă și o plângere penală.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu