Bărbat arestat pe Aeroportul Otopeni cu 461.000 de euro în bagaje. Ce voia sa faca cu banii și de unde i-a luat

Postat la: 20.01.2021 - 09:56

Un bărbat a fost prins cu 461.000 de euro într-o geantă când se îmbarca în avion, pe Aeropoertul Otopeni, pentru o destinatie occidentala și a fost nevoit să dezvăluie de unde are banii si ce voia sa faca cu ei.

El a recunoscut ca și-a transformat averea în numerar. A fost nevoit să dovedească de unde avea banii pentru a fi, in cele din urma, eliberat. Alexandru Georgescu a fost identificat, el fiind un sportiv de performanta, și eliberat după ce a plătit o amendă minimă și a explicat în detaliu cum a reușit să câștige atât de mulți bani într-un timp atât de scurt. Secretul lui a fost in tranzactionarea pe piata bursiera a mai multor criptomonede, o speculatie pe care a facut-o cand Bitcoin a crescut brusc cu peste 4.000 de dolari in cateva zile.

"Am câștigat bani dupa ce mi-am transformat in bani o parte din avere si m-am apucat sa tranzactionez criptomonede. Am avut noroc, dar si un mare curaj, pentru ca am investit cateva zile la rand toti banii. Este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viață, o ocazie de care am profitat. Mă bucur că am încercat, pentru că a fost cea mai ușoară modalitate de a face mulți bani. Vorbesc despre zeci de mii de euro pe zi.", a spus Georgescu. Deși prețul Bitcoin a scăzut de când a atins apogeul in urma cu aproape o luna, traderii încă fac un profit imens. Aceste criptomonede încă oferă profit serios pentru cei care au curajul sa le tranzactioneze pe diversele burse de pe internet.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu