Bărbatul care a lovit cu mașina căruciorul cu un bebeluș e bodyguardul lui Remus Truică și l-a bătut pe Cătălin Zmărăndescu

Postat la: 17.01.2021 - 12:31

Apar informații pe surse despre bărbatul care ar fi lovit intenționat un cărucior în care se afla un bebeluș. Acesta a făcut box de performanță la clubul Rapid și pe parcursul vieții sale a fost gardă de corp pentru mai mulți oameni de afaceri din România.

Conform Antena 3, acesta ar fi intrat în sala de lupte peste Cătălin Zmărăndescu, și el luptător și fost bodyguard al lui Gigi Becali, și l-ar fi luat pe acesta la bătaie. Șoferul filmat în timp ce lovește un cărucior în care se afla un bebeluș, în Bucureşti, a fost arestat preventiv. Poliția Capitalei anunță că șoferul a fost arestat preventiv sâmbătă, după ce vineri fusese reținut.

Un bucureștean care plimba copilul în cărucior, vineri, a fost lovit de o mașină, al cărui șofer a părăsit locul accidentului. Bărbatul a sunat la 112 și a reclamat că șoferul l-a lovit intenționat. Polițiștii Secției 25 Poliție au făcut verificări și l-au identificat pe șoferul reclamat. „Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, cu inculpatul în stare de reținere", anunța, vineri, Poliția Capitalei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu