Bard, asistentul de inteligență artificială de la Google, setat să citească toate mesajele private, chiar și pe cele din trecut

Postat la: 31.01.2024 - 11:23

Google a anunțat că următoarea versiune a sistemului de operare Android pentru telefoanele mobile va conține un asistent de inteligență artificială care promite să revoluționeze experiența de mesagerie.

Asistentul de inteligență artificială AI Google, cunoscut sub numele de Bard, este setat să citească și să analizeze toate mesajele dvs. private, inclusiv cele trimise în trecut. Google spune că Bard este conceput pentru a vă îmbunătăți interacțiunile de mesagerie. Se mândrește cu o interfață de utilizator asemănătoare ChatGPT, care deservește o vastă bază de utilizatori de sute de milioane.

Bard va servi drept asistent personal AI în cadrul aplicației dvs. de mesagerie, îmbunătățind comunicarea, stimulând creativitatea și oferind informații valoroase. Aspectul interesant al Bard constă în capacitatea sa de a analiza conținutul mesajelor private.

Scopul său este de a înțelege contextul conversațiilor, tonul și interesele tale. Bard va evalua sentimentul mesajelor tale, adaptându-și răspunsurile pentru a se potrivi cu starea ta de spirit. În plus, vă va examina istoricul mesajelor cu diverse contacte pentru a-și personaliza răspunsurile în funcție de persoana cu care conversați.

Chiar si ultima versiune de WhatsApp deja are integrat un asemenea asistent personal de inteligență artificială. Deocamdată cu WhatsApp folosirea acestuia este opțională, nu și cu Bard. Google va ști absolut totul despre fiecare dintre noi, iar cine deține informația deține puterea.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu