Bill Gates recrutează o armată de 2 milioane de oameni pentru a "prelua controlul internetului" cu ajutorul inteligenței artificiale

Postat la: 10.02.2024 - 14:42

Bill Gates a anunțat că intenționează să recruteze și să antreneze o armată de două milioane de indieni care să folosească inteligența artificială pentru a "controla internetul" și a supraveghea rețelele de socializare, forumurile și conversațiile private pentru "dezinformare", care vor fi ulterior închise cu ajutorul unor instrumente avansate de inteligență artificială.

Potrivit lui Gates, "dezinformarea" este o nouă "pandemie" pentru care se simte responsabil să găsească un leac. Gates pare dispus să nu precupețească nicio cheltuială în misiunea sa de a controla fluxul de informații de pe internet, promițând să angajeze o armată vastă, foarte bine pregătită, de "războinici ai informației" pentru a remodela povestea globală.

Președintele și directorul general al Microsoft, Satya Nadella, a anunțat planurile lui Gates de a recruta și antrena armata informațională în cadrul unui eveniment Microsoft CEO Connection, desfășurat miercuri la Mumbai. "Suntem dedicați echipării a peste 2 milioane de persoane din India cu abilități în domeniul IA", a declarat Nadella, "adică să luăm cu adevărat forța de muncă și să ne asigurăm că aceasta are abilitățile potrivite pentru a putea face parte din acest domeniu".

Potrivit mâinii drepte a lui Gates, IA oferă elitei globaliste instrumentele necesare pentru a spăla complet creierul maselor cu propaganda globalistă. "Cu ajutorul IA, acum avem o nouă capacitate de a da sens digitalizării... un nou motor de raționament, care este motorul de raționament neural, pe care îl putem aplica unei lumi din ce în ce mai digitalizate. Așadar, aceste două lucruri, o nouă experiență de utilizare și un nou motor de raționament au revoluționat destul de mult și complet întregul stiva tehnologic", a declarat președintele Microsoft.

Klaus Schwab ne-a avertizat anul trecut că cine controlează IA va controla viitorul. Iar elitele de la Davos nu au pierdut timpul în a pune bazele pentru a înrobi omenirea. Forumul Economic Mondial a făcut, de asemenea, demersuri pentru a "controla internetul", antrenând și dezlănțuind o armată de "războinici ai informației" însărcinați cu supravegherea rețelelor sociale și cu eliminarea disidenței. Forumul Economic Mondial influențează subliminal masele pentru a-și impune narațiunile asupra oamenilor.

Anunțând vestea în cadrul unui podcast WEF anul trecut, directorul de comunicare al ONU, Melissa Fleming, a declarat: "Până acum, am recrutat 110.000 de voluntari de informare și îi echipăm pe acești voluntari de informare cu tipul de cunoștințe despre modul în care se răspândește dezinformarea și le cerem să servească ca un fel de "prim-ajutor digital" în acele spații în care circulă dezinformarea". Urmăriți:

Bill Gates și WEF nu sunt singurii globaliști care își propun să controleze narațiunea pe rețelele de socializare prin dezlănțuirea a milioane de "shills" plătiți. O campanie globală de influență finanțată de guvernul israelian a avut un buget de 1,1 milioane de dolari anul trecut, arată un document obținut de The Electronic Intifada. Potrivit documentelor scurse, statul Israel angajează o armată de 15.000 de persoane pentru a "influența publicul străin", menținând birouri în trei țări diferite dedicate exclusiv controlului narațiunii pe internet.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu