Ca-n filme: Un sofer a aruncat un pachet cu bani intr-o alta masina sub ochii politiei. Avea sute de mii de euro la el

Postat la: 29.06.2021 - 13:24

Un sofer din Bucuresti a fost surprins luni de politisti din Sectia 1, aruncand un plic in interiorul altei masini. Era vorba despre o suma mare de bani.

Actiunea a avut loc luni seara, in jurul orei 18:00 in zona Piata Romana. Un echipaj al sectiei 10 aflat in patrulare a observat cum, de pe geamul unui auto, un cetatean arunca un plic alb intr-un autoturism aflat in paralel cu el.

"In data de 28 iunie 2021, politisti din cadrul Sectiei 1, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu au observat cum un conducator auto a aruncat un plic in interiorul altei masini, dupa care a demarat.

In urma primelor verificari s-a constatat ca in plic se afla o suma mare de bani. De asemenea, in autoturism a fost gasita o alta suma, tot in valuta. Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii provenientei sumei de bani, peste 300 000 de euro si aproximativ 45.000 dolari", a transmis Politia Capitalei.

Au fost identificate ambele persoane. Soferul care a aruncat cu bani nu a fost retinut, insa sumele gasite au fost confiscate de politie pana la terminarea cercetarilor. Conform unor surse judiciare, cei doi sunt din provincie, unul dintre ei fiind un antreprenor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu